- Forferdelig trist for alle

Kameratene til Bent Brubakken (38), som ble drept i Porsgrunn i fjor, hater ikke tiltalt 25-åring.

- TRIST: Vidar Berg, kameraten til drepte Bent Brubakken (38), er først og fremst trist etter at kameraten døde etter å ha blitt slått ned utenfor et utested i Porsgrunn. Foto: TORBJØRN BERG
- TRIST: Vidar Berg, kameraten til drepte Bent Brubakken (38), er først og fremst trist etter at kameraten døde etter å ha blitt slått ned utenfor et utested i Porsgrunn. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Nei, vi hater ikke vedkommende. Vi er bare usigelig triste over en idiotisk hendelse hvor vi tapte noe stort alle sammen. Bent ga mye og krevde lite, forteller kameraten Vidar Berg.I dag satt han og andre kamerater på tilhørerbenken i tinghuset i Skien og hørte både tiltalte og vitner forklare seg. Det ble mange brutale tilbakeblikk til et tidspunkt flere fremdeles sliter med.

Berg ledet for øvrig appellen mot umotivert vold i Porsgrunn sentrum et par uker etter kameratens bortgang i fjor høst.

Slaget25-åringen fra Bamble som nå sitter på tiltalebenken i Nedte Telemark Tingrett erkjenner å ha gitt Bent Brubakken et solid slag i ansiktet, slik at Brubakken falt bakover.

I fallet slo Brubakken bakhodet hardt i asfalten og knuste bakhodet. På spørsmål om hvorfor han gjorde dette, er tiltalte svært ullen. Han antyder imidlertid at Brubakken skal ha oppført seg utilbørlig overfor tiltaltes samboer.

I forklaringen til politimannen som arresterte tiltalte har han forklart at han følte seg truet av Brubakken, som ikke var noen spinkel person, og valgte å slå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer