Mann skutt og drept i Tønsberg:

- Forferdelig

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann i 30-åra ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld og seinere døde av skadene. Han ringte selv alarmsentralen og varslet om skytingen. Mobiltelefonen hans saumfares nå for spor.

- SKREMMENDE: Butikkeier i Rema 1000, Rolf Erik Sørensen, ble varslet av politiet etter skytingen i Tønsberg tirsdag kveld. Reporter: Øystein Andersen / Video: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Dagbladet): Mannen ble skutt på åpen gate på Kilen i Tønsberg i 22.00-tida tirsdag kveld. Han var ved bevissthet da nødetatene ankom stedet, men døde seinere på Sykehuset i Vestfold, natt til onsdag.

Han ble forsøkt operert for skadene, men livet sto ikke til å redde.

- Det er forferdelig at slikt skjer her. Dette er et fredelig område, sier Rolf Erik Sørensen til Dagbladet.

Han eier en Rema 1000-butikk som ligger like ved åstedet. Det var den eneste butikken som var åpen i det store handels-, industri og boligområdet, rett utenfor Tønsberg sentrum, i det gitte tidsrommet.

Sørensen forteller at han ble oppringt av politiet like etter hendelsen.

- Jeg var ikke selv i butikken, men tok direkte kontakt med de tre ansatte på jobb. Verken de ansatte eller de få kundene som var til stede hadde sett eller hørt noe, men like etter kom nødetatene på hjørnet av parkeringen, sier Sørensen og fortsetter:

- Både ansatte og kunder prater om det som har skjedd. Politiet var i butikken onsdag morgen og fikk tilgang til våre overvåkningssystemer.

Stasjonssjef ved Tønsberg politistasjon, Øystein Holt, opplyser til Dagbladet at de etterforsker saken bredt. Kripos har bistått i arbeidet, men var tidligere onsdag morgen ferdige med sine undersøkelser på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer