Forferdet over anklager om seksuelle overgrep

Prins Andrew ut av tausheten etter bilde utenfor Jeffrey Epsteins hus i New York.

SE TV: Forrige lørdag ble Jeffrey Epstein funnet død på sin egen celle i New York. Nå vender etterforskerne på hver stein i jakten på hans medsammensvorne. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Prins Andrew (59) sier han er forferdet over anklager om seksuelle overgrep etter at en video som angivelig viser ham hjemme hos Jeffrey Epstein, dukket opp.

«Hans Kongelige Høyhet fordømmer utnyttelsen av ethvert menneske, og antydningen om at han skulle støtte, delta i eller oppmuntre til noen som helst slik aktivitet, er avskyelig», heter det i en erklæring fra Buckingham Palace søndag.

Videoen som ble lastet opp av Mail on Sunday, viser angivelig prinsen mens han vinker adjø til en kvinne som er på vei ut av luksusboligen til Epstein på Manhatan i New York i 2010.

Epstein ble 10. august funnet død i fengselet der han var innsatt, siktet for menneskehandel og ett seksuelt overgrep mot en mindreårig. Han er tidligere dømt for seksuelle overgrep.

Rettsmedisineren fastslo seinere at han begikk selvmord.

- Sex med prins Andrew

Epstein hadde i mange år kjendiser, politikere og andre kjendiser, i sin omgangskrets - blant dem Bill Clinton, Donald Trump og prins Andrew.

Virginia Giuffre, som hevder hun var et av Epsteins ofre, sa i et vitnemål i 2016 at hun hadde sex med prins Andrew da hun var mindreårig, en anklage som Buckingham Palace gjentatte ganger har avvist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer