Forføreren David i retten

Kvinnebedåreren David Coombs (34) er tilbake i Norge. I morgen møter den bedrageritiltalte engelskmannen i Oslo byrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det skal bli godt å få lagt denne rettssaken bak meg, sier David Coombs til Dagbladet.

Coombs har tidligere stått fram og fortalt at han har forført nærmere 230 norske kvinner. I september ble Coombs utvist fra Norge Nå har Utlendingsdirektoratet latt ham få komme tilbake i forbindelse med rettssaken.

Bedrageri

Rettssaken går over to dager. Tiltalen lyder på flere tilfeller av bedrageri, blant annet hotellbedrageri, promillekjøring og ulovlig bruk av leiebil og bil som han hadde lånt til prøvekjøring. - Jeg kunne holdt meg unna Norge, men nå er det på tide at fakta kommer på bordet, sier Coombs og hevder at tiltalen mot ham er langt mindre omfattende enn hva man skulle tro etter tidligere oppslag i media.

Han tør ikke å si hvor han bor under rettssaken, fordi han tidligere nærmest er blitt forfulgt av en beundrerinne. Og storsjarmøren forteller at ikke alle er like vennligsinnede lenger når de ser ham på gata.

Dro unna

- Lørdag var jeg på nattklubb i Oslo sentrum. Jeg gikk ut på gata for å trekke frisk luft, og kom i prat med ei jente. Etter en stund kom et par av hennes mannlige venner og fortalte henne hvem jeg var. De dro henne unna og var ufyselige mot meg. Etterpå er jeg blitt fortalt at de går på Politihøgskolen, forteller Coombs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer