Forfriskende Märtha

Prinsessen vår har mot og egne meninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg vil så gjerne her få benytte anledningen til å gratulere Prinsessen med både mot og evnen til selv å danne seg egne meninger langt utover det en kan se fra folk flest. Dette er en prinsesse verdig og hun tar nok etter sin farfar, som var en ekte Konge.

Når det gjelder dine syn på engler er nok du og jeg dypt uenig, jeg er kristen og min første reaksjon på din tro på Astarte var at en Norsk Prinsesse burde ha en kristen tro om noen. Men ved nærmere ettertanke innså jeg at dette selvfølgelig er tull, religions- og ytringsfrihet gjelder ikke bare for menigmann men selvsagt i like stor grad for Kongehuset. Den personlige tro må aldri være påtvunget da mister den sin virkning og skjønnhet.

Dessuten er religions- og ytringsfrihet en jødisk/kristen rettighet gitt til mennesker av Gud, vår frie vilje, så hvem er da jeg eller andre som vil ta denne friheten fra deg.

I senere artikler leser jeg dog at du er for likestilling, synes du burde tenke på det og kanskje i stedet fronte likeverd, det er så vakkert at menn og kvinner er forskjellige og at vi sammen utfyller hverandre, barn trenger en mor og en far som er gift med hverandre og vise hverandre respekt.

Skilsmisse er en forferdelig uting og det er også abort. Skilsmisse ble tillatt fordi det var et marginalt mindretall av kvinner som ble undertrykket i hjemmet av sine menn og vi må alltid gi både kvinner og menn rom til å forlate et ekteskap der det foregår overgrep av enten fysisk, psykisk eller seksuell art.

Men å ta det derfra og til den trivialiserte skilsmisse formen vi ser i dag som bryter ned familier og gjør nesten 50 % av barna i Norge tilnærmet farløse, er ikke bare grotesk, men kulturelt selvmord. Store deler av barn i Norge i dag er regelrett foreldreløse idet den fraskilte moren, som i all regel får omsorgen, sender ungen(e) rett på statlig institusjon. Der får barnet enhetsoppdragelse og politisk korrekt indoktrinering fra barnehagetanter, -onklerog lærere opplært til pedagogisk riktig og politisk korrekt barneoppdragelse i stedet for å bli oppdratt av mor og far som elsker dem.

Ja dette da selvfølgelig om de i det hele tatt får lov til å bli født. 15000 uskyldige små nordmenn blir rett og slett tatt av dage inne i mors liv hvert år i Norge. Alt dette i Likestillingens navn og mens forkjemperne for denne morderiske praksis misbruker det ene årlige tilfellet der en stakkars voldtatt kvinne ikke orker å kjenne overgriperens barn vokse frem i magen hennes og derfor tar abort. De resterende 14999 såkalte kvinnene som dreper sine utfødte barn gjør det i all hovedsak for å oppnå økonomiske fordeler. De benytter seg skamløst av denne ene stakkars voldtatte jente eller kvinne som sikkert har nok å slite med om hun ikke i tillegg skal bli beskyldt for å være årsaken til at 15000 barn brutalt blir drept inni mors liv hvert eneste år.

Ja takk til deg Märtha, som har mot og samvittighet til å stå for egne meninger og som ikke er redd for å være kontroversiell. Du gir håp om at dagen kan komme der flere blir villig til å danne egne meninger, uavhengig av politisk korrekt indoktrinering.