Forfriskende Märtha

Prinsessen vår har mot og egne meninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil så gjerne her få benytte anledningen til å gratulere Prinsessen med både mot og evnen til selv å danne seg egne meninger langt utover det en kan se fra folk flest. Dette er en prinsesse verdig og hun tar nok etter sin farfar, som var en ekte Konge.

Når det gjelder dine syn på engler er nok du og jeg dypt uenig, jeg er kristen og min første reaksjon på din tro på Astarte var at en Norsk Prinsesse burde ha en kristen tro om noen. Men ved nærmere ettertanke innså jeg at dette selvfølgelig er tull, religions- og ytringsfrihet gjelder ikke bare for menigmann men selvsagt i like stor grad for Kongehuset. Den personlige tro må aldri være påtvunget da mister den sin virkning og skjønnhet.

Dessuten er religions- og ytringsfrihet en jødisk/kristen rettighet gitt til mennesker av Gud, vår frie vilje, så hvem er da jeg eller andre som vil ta denne friheten fra deg.

I senere artikler leser jeg dog at du er for likestilling, synes du burde tenke på det og kanskje i stedet fronte likeverd, det er så vakkert at menn og kvinner er forskjellige og at vi sammen utfyller hverandre, barn trenger en mor og en far som er gift med hverandre og vise hverandre respekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer