Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forfulgte bilist med lekepistol

Mann (37) fikk ikke kjøre forbi i Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 37 år gammel mann er i Arendal arrestert og siktet for trusler etter en krangel om forbikjøring i Arendal. Mannen skal ha truet en medtrafikant med en pistolkopi.

Det var lørdag kveld at en 28 år gammel mann ringte til politiet i Arendal.

- Vi fikk melding klokken 20.03 om at en mann ble truet med det som for ham fremsto som en pistol, men som i ettertid viste seg å være en pistolkopi, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge fvn.no skal 28-åringens beskrivelse av mannen ha ført til pågripelse kort tid etter hendelsen. Den 37 år gamle siktede, som er en kjenning av politiet, har tilstått. 

- Han innrømmet straks de faktiske forhold. Han forklarte at han hadde blitt forbannet fordi den andre mannen ikke ville la ham kjøre forbi ham på veien, og at han hadde truet ham med en leketøyspistol, sier operasjonsleder Arne Arnesen til fvn.no.

Etter første trussel skal 28-åringen ha klart å kjøre fra den siktede, men 37-åringen fulgte etter.

- Da skal forfølgeren igjen ha truet med pistol, men 28-åringen klarte å komme seg unna igjen. Han fikk gjemt seg vekk og ringte deretter til oss, sier Arnesen til fvn.no.

37-åringen sitter i arresten i Arendal. Han er siktet for brudd på straffelovens paragraf 227.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media