Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forgiftet ansatte med kake

Den svenske 27-åringen hadde siste dag på jobben. 13 personer er sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Stockholm jakter på en 27 år gammel mann som er mistenkt for å forgifte 13 av sine medarbeidere. Kollegene ved Bergianska trädgården, der mannen tidligere jobbet, skulle spise avskjedskake hans, da de begynte å føle seg dårlige.

- En person som har sluttet i jobben har gitt dem hjemmelaget kake. Han hadde med seg kaka på jobben, men var ikke til stede da den ble spist, sier politiet til Expressen.

Det er fortsatt uklart hva kaka inneholdt.

- Flere fikk høy puls og høyt blodtrykk, andre sier de ble svimle. De hadde vanskelig for å kontrollere kroppen sin. I tillegg sier flere at de har fått hallusinasjoner.

Klokka 16.45 i ettermiddag slo politiet til mot 27-åringens bopel. Også andre steder der mannen kunne tenkes å oppholde seg ble gjennomsøkt, men han er fortsatt på frifot.

Tilstanden til de forgiftede er stabil.

- De er våkne og ikke i livsfare. De ligger inne til observasjon, og vi tar alle tenkelige prøver, sier Siv Rundgren ved Danderyds sykehus til Expressen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media