Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forgiftet baby med antatt blekemiddel på McDonald's

Engelsk politi jakter kvinne i 50-årene etter at hun forgiftet barn.

ADVARER:  London-politiet advarer nå mot en kvinne i 50-årene som trolig gir blekemiddel til babier. En 11 måneder gammel gutt ble sendt til sykehus etter at en kvinne forgiftet ham med tåteflaske. Foto: Google
ADVARER: London-politiet advarer nå mot en kvinne i 50-årene som trolig gir blekemiddel til babier. En 11 måneder gammel gutt ble sendt til sykehus etter at en kvinne forgiftet ham med tåteflaske. Foto: Google Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 11 måneder gammel guttebaby ble like etter klokka 12.40 i dag sendt til sykehus etter at en ukjent kvinne trolig forgiftet ham på McDonald's i Eltham, sør-øst i London.

Spedbarnet hadde drukket en flaske med væske - som politiet antar er blekemiddel - før han raskt brakk seg og kastet opp, ifølge Sky News.

I tillegg har minst et barn blitt gitt en flaske, ifølge politiet.

På sykehus Ifølge politiet er tilstanden til gutten stabil, etter at han ble sendt med ambulanse til sykehuset «Queen Elizabeth Hospital» i bydelen Woolwich.

Avisa London Evening Standard  skriver at gutten var på McDonald's med sin mor og bestemor. Barnet satt i en barnestol ved siden av deres bord.

Politiet beskriver nå det tidligere antatte blekemiddelet som «ukjent væske».

Advarer mot kvinne London-politiet, med kontoen @MPSGreenwich, var raskt ute med å advare innbyggere i London på Twitter etter hendelsen.

De beskriver kvinnen som kraftig bygd med grått hår, ifølge BBC. Hun hadde på seg mørke bukser, svarte joggesko, en lang flerfarget topp og en svart jakke.

Kvinnen hadde en mørkerød veske.

«ADVARSEL! Siste 1/2 timen #Eltham High St. Hvit kvinne i 50-årene gir barn flasker som trolig inneholder blekemidel».

Restauranten ble stengt etter hendelsen.

- Vårt personell har behandlet guttungen som ble fraktet til sykehuset, sa en talsperson for ambulansene i London til The Sun.

Flaskens innhold har blitt sendt til undersøkelse.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media