Forgiftet ektemannen, røpet seg til naboen

Nå er Kate Knight (28) funnet skyldig i drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lee Knight er hjerneskadet, blind og nesten døv etter å ha blitt utsatt for konas plan for å innkassere livsforsikringen hans, skriver BBC.

På parets bryllupsdag i 2005 serverte Kate en karrirett med rødvin - det Lee ikke visste, var at hun hadde tilsatt frostvæske i både maten og vinen.

Legene klarte aldri å fastslå årsaken til at Lee plutselig ble syk, men nå har en nabo av ekteparet avslørt at Kate snakket med henne om sine morbide planer.

Kjøpt i dagligvarebutikk

- Hun sa at ekteskapet deres var ulykkelig, at hun ønsket ham vekk og ville ha utbetalt livsforsikringen hans på 250 000 pund (2,7 millioner kroner), har Sarah Johnson sagt til retten i den britiske byen Stoke-on-Trent.

Kate skal også ha vist henne kjøkkenskapet med frostvæsken, som hun hadde kjøpt på en vanlig dagligvarebutikk, og lagt ut om hvordan det giftige stoffet ikke dukket opp på etterforskernes tester.

Tidligere planer om å få has på Lee, skal ha omfattet ecstasyforgiftning og bruk av leiemorder. Sarah Johnsen trodde likevel ikke på det hun ble fortalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer