Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forgiftet ektemannen, røpet seg til naboen

Nå er Kate Knight (28) funnet skyldig i drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lee Knight er hjerneskadet, blind og nesten døv etter å ha blitt utsatt for konas plan for å innkassere livsforsikringen hans, skriver BBC.

På parets bryllupsdag i 2005 serverte Kate en karrirett med rødvin - det Lee ikke visste, var at hun hadde tilsatt frostvæske i både maten og vinen.

Legene klarte aldri å fastslå årsaken til at Lee plutselig ble syk, men nå har en nabo av ekteparet avslørt at Kate snakket med henne om sine morbide planer.

Kjøpt i dagligvarebutikk

- Hun sa at ekteskapet deres var ulykkelig, at hun ønsket ham vekk og ville ha utbetalt livsforsikringen hans på 250 000 pund (2,7 millioner kroner), har Sarah Johnson sagt til retten i den britiske byen Stoke-on-Trent.

Kate skal også ha vist henne kjøkkenskapet med frostvæsken, som hun hadde kjøpt på en vanlig dagligvarebutikk, og lagt ut om hvordan det giftige stoffet ikke dukket opp på etterforskernes tester.

Tidligere planer om å få has på Lee, skal ha omfattet ecstasyforgiftning og bruk av leiemorder. Sarah Johnsen trodde likevel ikke på det hun ble fortalt.

Bare kjent en måned

SNAKKET PÅ GATA: Kate Knight (28) sto på gata og fortalte naboen hvordan hun ville drepe ektemannen Lee (innfelt). Naboens vitnemål ble avgjørende or at Kate ble funnet skyldig i drapsforsøk. Foto: SCANPIX
SNAKKET PÅ GATA: Kate Knight (28) sto på gata og fortalte naboen hvordan hun ville drepe ektemannen Lee (innfelt). Naboens vitnemål ble avgjørende or at Kate ble funnet skyldig i drapsforsøk. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg regnet med at hvis noen virkelig ville gjøre noe så ondt, ville ikke vedkommende snakket om det på gata til en person hun bare hadde kjent en måned, forklarte hun retten.

Kate giftet seg med Lee Knight som nittenåring, og var dypt forgjeldet da drapsforsøket fant sted, ifølge BBC. På hennes PC fant politietterforskerne at hun blant annet hadde googlet «ecstasy» og «leversvikt».

En giftekspert fra Universitetet i Birmingham har bekreftet overfor retten at frostvæske er enkelt å kamuflere i mat og drikke.

image: Forgiftet ektemannen, røpet seg til naboen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media