Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forgiftet hund i sjalusi-drama

Tok livet av kjærestens hund med rottegift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arendalskvinnen fant hunden sin forgiftet med rottegift etter at ekskjæresten hadde truet med å drepe den, skriver Agderposten.

Blødde fra munnen

Forholdet utviklet seg til et mareritt ettter at kvinnen gjorde det slutt i august i fjor. Etter en stund begynte SMS-meldingene å tikke inn: «Er det liv i hunden enda?» lød spørsmålet som konkluderte med følgende setning: «Var i grunnen dumt at det måtte bli sånn for at jeg elsker deg av hele mitt hjerte.»I januar mottok kvinnen en ny SMS-melding der det for første gang ble insinuert at hunden hennes hadde fått gift. Fire dager seinere kommer denne meldingen: «Mye å finne på med rottegift. Slenger ut litt gift til i natt». Ti dager seinere oppdaget kvinnen at hunden hennes

blødde fra munnen.

Døde på veien

Kvinnen besluttet å ta med hunden til veterinær, men den døde på veien. Selv om det i analyseresultatet ble gjort funn av rottegift, ble ikke ekskjæresten i første omgang tiltalt for å ha drept hunden med gift.

- En hund som blir forgiftet med rottegift lider en langsom og smertefull død. En dose med rottegift er ikke nok. Hunden må forgiftes over lengre tid før døden til slutt inntreffer, sier veterinær Kristen Bjormyr.

Nå er kvinnens ekskjæreste dømt til fengsel i 36 dager i Aust-Agder tingrett for trusselmeldinger på telefonen, ulovlig besittelse av skytevåpen og brudd på besøksforbudet. Politiet vurderer nå om giftsaken skal komme opp som en egen straffesak.

ANTE URÅD: Kvinnen ante uråd da hunden hennes blødde fra munnen. På vei til veterinæren døde den.<BR> <I>Illustrasjonsfoto

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!