DØMT TIL LIVSTID: Mannen som beskrives som «en av de verste pedofile i Storbritannia». Han er dømt for overgrep på 200 barn. FOTO: AFP / NATIONAL CRIME AGENCY
DØMT TIL LIVSTID: Mannen som beskrives som «en av de verste pedofile i Storbritannia». Han er dømt for overgrep på 200 barn. FOTO: AFP / NATIONAL CRIME AGENCYVis mer

Forgrep seg på 200 barn og skrev «pedofilmanual». Dømt til 22 ganger livstid

Britiske Richard Huckle (30) forgrep seg på malaysiske barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 30 år gamle Richard Huckle ble dømt til livstid etter å ha innrømmet å stå bak 71 seksualforbrytelser mot barn i Malaysia.

Forbrytelsene tilsvarer 22 livstidsdommer totalt. Huckle beskrives av The Telegraph som «en av de verste pedofile i Storbritannia».

Forgrepet seg på 200 barn 30-åringen er nå dømt for å ha misbrukt 200 malaysiske barn fra 2006 til 2014.

Barna skal ha vært mellom seks måneder og tolv år gamle.

Ifølge den britiske avisa skal både bilder og videoer av voldtekt og overgrep ha blitt publisert på et forum for pedofile.

- Du har innrømmet straffskyld i 71 seksuelle overgrep. Det er veldig uvanlig at en dommer ilegger straff for seksualforbrytelser i dette omfanget, sa dommer Peter Rook under rettssaken.

I et brev til retten skal Huckle ha skrevet at han sliter med lav selvtillit, spesielt rundt kvinner. Likevel mente han at det ikke var «en unnskyldning» for at han har gjort som han har gjort.

«Jeg er angrende og ønsker å bli rehabilitert slik at jeg kan gå vekk fra denne uakseptable oppførselen».

«Pedofilmanual» Etterforskerne skal også ha funnet en manual for pedofile på Huckles datamaskin, skriver The Independent.

Manualen hadde tittelen «Paedophiles And Poverty: Child Lover Guide», hvor han kom med tips til andre pedofile. Han skal også ha skrytt av å ha forgrepet seg på 191 gutter og jenter.

Ifølge The Independent skal Huckle ha forsøkt å tjene penger på å crowdfunde en video som viser overgrep på en tre år gammel jente.

Foreldrene varslet politiet Richard Huckle ble arrestert i 2014 da han var på vei hjem til familien for å feire jul.

BBC skriver at det var foreldrene som først ringte politiet. De skal ha bønnfalt politiet om å ta ham med seg.

Aktor i saken, Brian O'Neill sa at begge foreldrene vitnet mot sønnen.

- Moren var både veldig lei seg og veldig sint.