Forkommen kattunge reddet opp fra undersjøisk tunnel

Berget av politipatrulje.

- FRISK OG FIN: Denne lille kattungen ble berget opp av den lange og undersjøiske Ellingsøytunnelen i Møre og Romsdal. Foto: Politiet
- FRISK OG FIN: Denne lille kattungen ble berget opp av den lange og undersjøiske Ellingsøytunnelen i Møre og Romsdal. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kattungen - som foreløpig har ukjent identitiet - ble observert i Ellingsøytunnelen i Møre og Romsdal av forbipasserende bilister, som i tur varslet politiet.

- Det var vanskelig å stoppe der inne for privatbilistene, men en patrulje fikk stanset og plukket den opp. Nå blir den passet på av en politikvinne, inntil vi finner ut hvem som er eier, sier operasjonsleder Borge Amdam ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.

Tilstanden betegnes som «frisk og fin».

Det er ikke kjent hvordan kattungen havnet i den 3,5 kilometer lange, undersjøiske tunnelen som forbinder Ålesund til Hovset. «Anholdelsen» av den lille tassen som brøt fotgjengerforbudet foregikk uten dramatikk.

- Katten bar preg av å være vant til mennesker. Det kan godt hende at den beroliget da den så politiet: Katten har rødlig pels, og tjenestemannen som berget den har langt rødt skjegg og hår. Den ble tatt hånd om av likesinnende, humrer operasjonslederen.

Eier av katten kan ta kontakt med Sunnmøre-politiet her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer