Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlatt - og funnet

Andre liknende saker der nyfødte barn har blitt forlatt av sine foreldre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Vi leter etter en dypt fortvilet mann»

4. august 2000: Et nyfødt barn blir funnet i veikanten i Tanum kommune i Sverige. Tre dager seinere melder den 30 år gamle moren seg for politiet. Kvinnen blir beskrevet som sinnsforvirret, og psykisk dårlig.

20. oktober 1998: En nyfødt guttebaby blir funnet på trappa utenfor en boligblokk i Henrik Sørensens vei på Ellingsrud i Oslo. Barnet blir tatt hånd om på Aline Spedbarnsenter i Oslo. Politiet etterlyser moren, men hun melder seg aldri. Gutten blir tatt hånd om i fosterhjem.

8. oktober 1991: En nyfødt gutt blir funnet i et buskas på Vestre Aker kirkegård i Oslo. Moren, en 31 år gammel filippinsk kvinne, blir funnet. Hun vendte seinere hjem til Filippinene med sønnen.

11. august 1990: En nyfødt jente blir funnet i en plastpose i en container på Bjølsen i Oslo. Jenta blir kjent over hele landet som «Josefine». Tross etterlysninger med bilde av den lille jenta gjennom pressen, melder foreldrene seg aldri, og politiet gir til slutt opp. «Josefine» ble adoptert bort.