Forlatt døende i veien

Kvinnen var fremdeles i live etter påkjørselen, men sjåføren kjørte videre og lot henne ligge - døende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RÆLINGEN (Dagbladet): Tvillingbroren til den døde kvinnen spør Dagbladet hvor åstedet er, går deretter bort og ser ned i asfalten på stedet hvor søsteren døde. Han ønsker å være i fred.

- Hun var ei alle tiders og nydelig jente som det aldri var noe tull med. I alle år har hun holdt sammen med datteren min. Hun bodde hos oss i seks- sju år i ungdomstida. Både kona mi og datteren min sto henne svært nær. De siste seks- sju åra har hun jobbet for meg som lastebilsjåfør i DHL. Hun kjørte semitrailer for Posten, sier en svært nær venn av offeret og hennes familie. Han kom til åstedet sammen med kvinnens tvillingbror i går formiddag.

- Tilfeldig bilist

- Det er sannsynligvis en tilfeldig bilist som har kjørt på henne og stukket av. Vi har etterlyst en sølvgrå personbil som ble observert i området ved sekstida i går morges, men føreren har ennå ikke meldt seg, sier etterforskningsleder Trond Øren til Dagbladet.

Det er få observasjoner som er gjort, og politiet er svært interessert i at bilister som har kjørt på riksvei 120 i morgentimene i går, melder seg. Tlf.: 63888771.

- Vi har fått inn flere tips, men om de omhandler konkrete personer, vil jeg ikke kommentere, sier Øren.

Offeret ble påkjørt da hun skulle hjem fra en fest hos MC-klubben Hog Riders MC Norway i Rælingen i går natt. 26-åringen ble funnet i veikanten like utenfor Åsvang samfunnshus, som ligger rundt hundre meter fra MC-klubbens tilholdssted.

Hun ble påkjørt mens hun ventet på å bli plukket opp av en bil. Samboeren hennes, som er medlem i klubben, skulle møte henne seinere, forteller den nære vennen av offerets familie.

- Det er en skandale, etter mitt skjønn. Jeg skjønner ikke at folk kan ha så lite samvittighet. Hun var jo i live etter påkjørselen.

Halloween-fest

Medlemmer av Hog Riders MC Norway ønsket ikke å snakke med Dagbladet i går.

- Vi har avgitt politiforklaring. Det får holde, sier en representant.

Politiet understreker at det ikke finnes noen grunn til å tro at påkjørselen er relatert til MC-miljøet.

Nå håper politiet at fotobokser som er plassert på begge sider av veien i nærheten av åstedet, kan gi viktig informasjon. Før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger i dag eller i morgen, kan ikke politiet si sikkert at kvinnen ble påkjørt mens hun gikk i veikanten. Men foreløpig er det ikke noe som tyder på at hun har ligget på veien og vært skadet før hun ble truffet av en bil.