FORLATT: Natt til søndag ble politiet i den sveitsiske byen Schaffhausen tilkalt til en parkert bil der en to år gammel gutt satt alene. Foto: Politiet i Schaffhausen
FORLATT: Natt til søndag ble politiet i den sveitsiske byen Schaffhausen tilkalt til en parkert bil der en to år gammel gutt satt alene. Foto: Politiet i SchaffhausenVis mer

Forlatt i bilen sitter den to år gamle gutten og hyler av skrekk

Moren var på diskotek med venner fra jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til søndag ble politiet i den sveitsiske byen Schaffhausen tilkalt til en parkert bil der en to år gammel gutt satt alene.

Gutten var livredd, gråt og ropte på moren sin. Det skriver politiet i en pressemelding. De har også lagt ut et bilde av bilen.

Allerede før politiet ble tilkalt hadde flere forbipasserende, som hadde lagt merke til det forlatte barnet, forsøkt å finne moren.

Da politiet ankom stedet, var moren fortsatt ikke å finne. De valgte derfor å tilkalle en tekniker som åpnet bilen slik at gutten slapp ut.

Litt over midnatt dukket moren riktignok opp, og den 25 år gamle kvinnen forklarte for politiet at hun hadde latt sønnen sitte i bilen mens hun gikk på diskotek med sine kollegaer.

Det var høy temperatur på stedet, og en av de som fikk med seg opptrinnet ble så forbanna at han gikk fysisk til angrep på den parkerte bilen så den fikk synlige skader.

Den 25 år gamle kvinnen har anmeldt personen for hærverk, men er også selv siktet for å ha forsømt sin foreldreplikt.