Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlatt på Østersjøen

- De gjorde ingenting. De plukket ikke engang opp kroppen hans, sier Dasha Altsepp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Expressen.se satt en gjeng svenske jenter bakerst på skipet. De så 21-åringen styrte ned i det kalde vannet, og varslet besetningen umiddelbart. Men besetningen reagerte ikke.

Vinket farvel

- De gjorde ingenting. De plukket ikke engang opp kroppen hans, sier Dasha Altsepp.

19-åringen ble enke da Andrus falt over bord ved midnatt mellom onsdag og torsdag. Sammen med to venner var han på vei til Norge, hvor han tidligere har jobbet som snekker.

- Jeg vinket han farvel i havnen på onsdag. Han skulle bare være borte noen dager, sier Dasha. Sammen med sønnen Leonardo og ektemannen bodde hun i en leilighet utenfor Tallinn.


- Andrus elsket sønnen sin. Jeg orker ikke tenke på hvordan han kjempet for livet i det iskalde vannet. Det minste jeg ville er å kunne begrave kroppen hans. Jeg er så forbannet på besetningen, sier hun. 

Ignorerte alarmen 

På "Regina Baltica" ønsker man ikke snakke om hva som gikk galt natt til torsdag.

SKIPET: Andrus Altsepp (21) falt over bord på "Regina Baltica". Foto: SCANPIX
SKIPET: Andrus Altsepp (21) falt over bord på "Regina Baltica". Foto: SCANPIX Vis mer

- Det ble en svikt i kommunikasjonen, men jeg vil ikke snakke om hva som gikk feil, sier kaptein Kask. Han var øverstkommanderende på skipet da estlenderen falt i sjøen.

Svensk politi etterforsker nå saken.


- Sikkerhetssjefen om bord sa noe om at de hadde fått så mange falske alarmer. Det skulle visst være årsaken til at man ignorerte alarmen om at noen hadde ramlet på sjøen, sier en politikilde Expressen har vært i kontakt med.
 

Forlatt på Østersjøen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling