Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlenget frist for Walker

Regjeringen i Jugoslavia har gått med på en 24 timers utsettelse av utvisningen av lederen for OSSEs observatørstyrke i Kosovo, William Walker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er det offisielle nyhetsbyrået Tanjug som melder dette i kveld.

I går ble Walker erklært uønsket i landet etter å ha lagt skylden for massakren i forrige uke på serberne. Han fikk 48 timer på å reise. Han har senere uttalt at han ikke har til hensikt med å etterkommet dette kravet, men bli i Serbia.

NATOs to øverste militære ledere var i dag i Beograd for å kreve at utvisningen blir omgjort og at lederen for FNs krigsforbryterdomstol for eks-Jugoslavia får adgang til Kosovo.

(AFP-NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling