Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlenget varetekt for voldssiktet samboer

Den 36 år gamle mannen som er siktet for dødelig vold mot samboeren sin som døde på Bryggja i Vågsøy i Sogn og Fjordane 13. juli, må sitte ytterligere fire uker i varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den rettsmedisinske undersøkelsen viste at den 31 år gamle kvinnen døde som følge av kraftig nedkjøling. I flere timer lå kvinnen i et skogholt med store hodeskader. Først etter nærmere sju timer tilkalte 36-åringen ambulanse og kvinnen døde på Haukeland universitetssykehus av skadene.

Mandag ble mannen varetektsfengslet for fire nye uker av Sunnfjord tingrett. Han er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men har ikke erkjent straffskyld etter siktelsen.

- Etterforskningen av saken er snart ferdig. Vi venter på en del rapporter om blant annet de tekniske funnene i forbindelse med saken, sier politiinspektør Ronny Iden ved Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Den siktede 36-åringen bestrider politiets oppfatning om at det var han som påførte kvinnen hodeskadene og at han siden etterlot henne hjelpeløs i skogholtet. Han har forklart at de to hadde vært på pub i Nordfjord og at kvinnen ble skadd da hun falt inne i et busskur. Siden skal han ha forsøkt å bære samboeren hjem, men ifølge forklaringen har de begge sovnet i skogholtet.

36-åringens advokat, Anders Folkman, var ikke tilgjengelig for kommentar mandag kveld.

(NTB)