Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlik mellom Ari og Choice

Ari Behn og hotellkjeden Choice er kommet til forlik, og er blitt enige om at hotellkjeden overfører 100.000 kroner til Fattighuset i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg beklager Choice Hotels Scandinavia at Ari Behn oppfattet annonsen som krenkende.

- Det viktigste var ikke pengene, men å få markert et prinsipp om at jeg og min person ikke kan brukes til kommersielle formål uten at jeg har godkjent det, sier Ari Behn til NTB.

- Denne saken hører ikke hjemme i rettssystemet, sier Choice-kjedens storaksjonær Petter Stordalen, som er fornøyd med forliket.

100.000 kroner er den samme summen Petter Stordalens hotellkjede tilbø Ari Behn tidligere, mot at det gikk til Prinsesse Märtha Louises Fond. Dette ble imidlertid blankt avvist av Behns advokat Geir Hovland.

Behn har krevd 350.000 kroner.

Ba Stordalen innrømme feil

- Vi kommer til å bli enige. Dette tar ikke lang tid, sa Stordalen på vei inn i rettssalen.

Den to sider store VG-annonsen som sto på trykk 25. august i fjor er stridens kjerne. Et bilde av en mann som ligner svært mye på Ari Behn og med ei bok som ligner minst like mye på Behns verk «Trist som faen» spiller på at Ari Behn ikke var invitert til kronprinsbryllupet.

<B>I RETTEN I DAG: Ari Behn møter Choice-sjefen Petter Stordalen.
Hele Norges coronakart