Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlik mellom Breirem og BA-HR

Advokatfirmaet BA-HR har inngått forlik med Kari Breirem. Dermed slapp advokatene en opprivende rettssak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For en knapp uke siden fikk den tidligere BA-HR-direktøren beskjed om at arbeidsgiveren ga henne sparken for åpen scene. Breirem og advokaten hennes Gunnar Kaspersen trodde de forhandlet med BA-HR da advokatkontoret sendte ut pressemelding om avskjedigelsen.

Breirem krevde rundt 2 millioner kroner - to årslønner - i kompensasjon etter at hun ble suspendert uten forvarsel i november. Suspensjonen ble opptakten til Tønne-saken. Bakgrunnen for suspensjonen var blant annet uenighet om fakturaen rundt utbetalingen til Tore Tønne.

Breirem har vært sykmeldt som følge av påkjenningene rundt arbeidstvisten. Firmaet BA-HR har nærmest beskyldt den tidligere direktøren for utpressing og mener at hun har prøvd å true til seg etterlønn. Senest på en pressekonferanse denne uka ble Breirem omtalt negativt av sine tidligere arbeidskolleger.

Striden har vært helt fastlåst, og forliket kommer dermed svært overraskende:

Det ble i går fremforhandlet en minnelig løsning mellom BA-HR og tidligere direktør Kari Breirems datter, representert ved advokat Gunnar Kaspersen. I forlengelsen av dette kom man også frem til en minnelig løsning på arbeidskonflikten mellom BA-HR og Kari Breirem. Partene er enige om ikke å kommentere avtalene utad.

Pressemeldingen er undertegent både av styreformann Rolf Johan Ringdal og av Breirems advokat Gunnar Kaspersen.

HAR FUNNET LØSNING:</B> Advokatfirmaet BA-HR og styreformann Rolf Johan Ringdal har funnet frem til en løsning med tidligere direktør Kari Breirem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling