Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forlik om skattekutt i Kongressen

Demokratene og Republikanerne vil forlenge skattekutt for 160 millioner lønnsmottakere.

President Barack Obama ba denne uka Kongressen om å forlenge skattekuttet. Foto: AFP PHOTO / Saul LOEB / SCANPIX
President Barack Obama ba denne uka Kongressen om å forlenge skattekuttet. Foto: AFP PHOTO / Saul LOEB / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kilder fra begge partier bekreftet onsdag kveld at det var enighet i saken. Dermed er en viktig seier i boks for Demokratene, mens Republikanerne har ryddet en problematisk sak av veien før høstens valg.

Forliket innebærer at eksisterende skattekutt som berører om lag 160 millioner amerikanske lønnsmottakere, vil bli forlenget ut året.

Det er ventet at begge kamre i Kongressen vil vedta forliket denne uka.

Tilhengere av kuttene mener de vil føre til at forbrukere får mer penger å rutte med, noe som i sin tur vil stimulere veksten.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling