Mor og kjæreste siktet i sjokkerende drapssak:

Forlot drept sønn (8) med søskenflokken

Den åtte år gamle gutten ble drept i 2020, ifølge rettsmedisineren. Nå er moras kjæreste siktet for drapet, mens mora er siktet for ikke å ha grepet inn.

FANT LEVNINGER: Sheriff Ed Gonzalez i Harris County, Texas, returnerer til åstedet etter en pressekonferanse. Foto: Mark Mulligan/Houston Chronicle/AP/NTB
FANT LEVNINGER: Sheriff Ed Gonzalez i Harris County, Texas, returnerer til åstedet etter en pressekonferanse. Foto: Mark Mulligan/Houston Chronicle/AP/NTB Vis mer
Publisert

Da politiet søndag tok seg inn i en bygning i Houston-området i Texas, USA, ble de møtt av et tragisk syn. Der fant de levningene av et barn, samt tre gjenlevende søsken som tilsynelatende var blitt forlatt.

Politiet har nå konkludert med at dødsfallet er et drap. Etter den rettsmedisinske undersøkelsen har politiet konkludert med at barnet ble drept som følge av flere tilfeller av stump vold.

Moras kjæreste siktet

Barnas mor (35) og hennes kjæreste ble tidlig lokalisert, og ble begge avhørt denne uka.

Nå er mora siktet for å ha skadet et barn ved å unnlate å gjøre noe. Det skriver Houston Cronicle, som er den største dagsavisa i byen Houston i Texas.

Mora er også siktet for å ha tuklet med bevisene, i dette tilfellet liket av sitt åtte år gamle barn. Moras kjæreste er siktet for drapet på barnet.

Ifølge sheriff Ed Gonzalez var det døde barnet åtte år da det ble drept i 2020. De tre søskene som ble funnet forlatt i leiligheten, er henholdsvis 15, 10 og 7 år gamle.

TILSTÅR: En 66 år gammel kvinne tilstår drapet på sin mann under pågripelsen. Video: KameraOne. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

Det skal ha vært et av barna, 15-åringen, som ringte til politikontoret i Harris County søndag ettermiddag, og fortalte at hans ni år gamle bror hadde vært død i ett år og at kroppen lå inne i leiligheten.

Det er ikke kjent når mora og kjæresten skal møte i retten.

«Urovekkende syn»

Ifølge lokalavisa KHOU skal tenåringen ha fortalt politiet at foreldrene hans ikke hadde bodd i leiligheten med ham eller hans to yngre søsken på flere måneder.

Nestleder Thomas Gilliland hos politiet i Harris County hevder at poltiet aldri mottok noen meldinger om vond lukt eller annen mistenkelig aktivitet fra leiligheten.

Etterforskerne som tok seg inn i leiligheten beskriver et «urovekkende syn». Leiligheten hadde ikke strøm, og barnets levninger lå inne på et soverom.

Barna skal ha sluttet på skolen i mai 2020, mens pandemien spredte seg i landet, og overlevd på mat fra naboer.

Bestemor fortviler

Houston Cronicle har snakket med ei dame som hevder at hennes 7 år gamle barnebarn er et av de tre barna som ble reddet fra leiligheten.

Politiet har hittil ikke gått ut med identiteten på barnet som ble funnet dødt i leiligheten.

SAVNET: Politiet frigjorde navnene på de savnede etter båtulykka i Kvam på en pressekonferanse tirsdag 27. oktober. Foto: NTB Vis mer

Kvinnen så barna sist i 2016, da hun kastet barnas mor på dør etter en krangel. Mora tok sønnene sine med seg, og forsvant.

- Jeg føler at jeg har sviktet dem, sier kvinnen til Houston Cronicle.

Sist gang kvinnen hadde kontakt med mora var i september, da de sendte meldinger om en syk slektning. Da virket mora å være overveldet.

- Hun kunne ha tatt dem med seg til meg. Hun vet at jeg ville ha tatt vare på dem, sier kvinnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer