- Forlot festen sammen med en gjeng på mopeder og motorsykler

23-åringen som ble funnet død på kafékjøkkenet i Folldal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ble funnet død i en kafé i Folldal søndag, kan ha vært utsatt for en trafikkulykke, opplyser politiet.

- Vi jobber ut i fra at han er død av en trafikkskade, sier Brun til Dagbladet.

Politiets teori er at 23 år gamle Ferdinand Meyer Grønvold enten ble påkjørt av en motorsykkel, eller at han falt av en motorsykkel han satt på med.

Lensmannen har fått bistand fra Kripos i etterforskningen og to menn som kjørte motorsykkel eller moped ved 4.30-tiden natt til søndag er etterlyst av politiet.

- Det er opplysninger som tyder på at han kan ha forlatt festen sammen med en gjeng på mopeder og motorsykler, sier Brun.

Lensmannen sier at politiet har god oversikt over hvilke personer som var med i motorsykkelfølget.

- Vi har hatt flere inne til avhør som vitner, og de har forklart seg. Men vi har ingen opplysninger som fører til noe gjennombrudd, sier han.

Grønvold ble funnet død inne på Skogly kafe i Folldal, og det var en rekke blodspor både utenfor og inne på kafeen. 23-åringen har de siste årene vært bosatt på Oppdal i Sør-Trøndelag.

TEKNISKE UNDERSØKELSER: Her på Skogly kafé skulle det være konfirmasjon i går. Festen ble flyttet da vertskapet fant en død mann på kjøkkenet. Foto: Henrik Slåen
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Her på Skogly kafé skulle det være konfirmasjon i går. Festen ble flyttet da vertskapet fant en død mann på kjøkkenet. Foto: Henrik Slåen Vis mer

Ved 12-tiden beslagla politiet en motorcrossykkel som ble funnet like ved åstedet.

- Forlot festen sammen med en gjeng på mopeder og motorsykler