Forlot mekling om Honduras

Kuppresident unngikk å møte den gamle sjefen.

 REISTE HJEM:  Roberto Micheletti (t.v) som tok makten i Honduras i et kupp, møtte mekleren i konflikten, Costa Ricas president Oscar Arias i går. Nå har Micheletti reist tilbake til Honduras.  Foto: AP/SCANPIX.
REISTE HJEM: Roberto Micheletti (t.v) som tok makten i Honduras i et kupp, møtte mekleren i konflikten, Costa Ricas president Oscar Arias i går. Nå har Micheletti reist tilbake til Honduras. Foto: AP/SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Honduras midlertidige president Roberto Micheletti har reist hjem fra samtalene med den avsatte presidenten Manuel Zelaya i Costa Rica.

Micheletti reiste tilbake til Honduras etter å ha snakket med Costa Ricas president, Oscar Arias, som megler i forhandlingene.

Kuppresidenten møtte ikke Zelaya ansikt til ansikt i løpet av oppholdet, forteller en talsmann for Arias.

Micheletti etterlater seg en delegasjon som skal forhandle videre på kuppregimets vegne. (NTB-Reuters).

 

 DEN AVSATTE:  Honduras' valgte president Manuel Zelaya (med hatt) møtte også Costa Ricas president Oscar Arias i går. Men ikke mannen som kuppet presidentmakten, på tross av at begge var i Costa Ricas hovedstad San Juan i samme ærend. Foto: AP/SCANPIX.
DEN AVSATTE: Honduras' valgte president Manuel Zelaya (med hatt) møtte også Costa Ricas president Oscar Arias i går. Men ikke mannen som kuppet presidentmakten, på tross av at begge var i Costa Ricas hovedstad San Juan i samme ærend. Foto: AP/SCANPIX. Vis mer