SÅ KJÆRESTEN BLI SKUTT TIL DØDE: Forloveden til Adam Ward, Melissa Ott, satt i kontrollrommet da den mistenkte gjerningsmannen skjøt kameramannen til døde. Foto: EPA/WDBJ7
SÅ KJÆRESTEN BLI SKUTT TIL DØDE: Forloveden til Adam Ward, Melissa Ott, satt i kontrollrommet da den mistenkte gjerningsmannen skjøt kameramannen til døde. Foto: EPA/WDBJ7Vis mer

Forloveden så Adam bli skutt og drept fra kontrollrommet

Det forteller direktøren i TV-kanalen til CNN.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De to journalistene Alison Parker (24) og Adam Ward (27) i TV-kanalen WDBJ7 ble skutt og drept på direktesendt TV ved Bridgewater Plaza i delstaten Virginia i dag.

17.49 i ettermiddag melder kanalen WDBJ7 at den mistenkte har skutt seg selv. CNN melder også at mannen skjøt seg selv da han ble konfrontert av politi. Mannen overlevde, og skal være livstruende skadd. I forkant la mannen ut en video på sosiale medier av når han skyter de to journalistene.

Forloveden til Ward, Melissa Ott, jobbet i kontrollrommet og så episoden der kjæresten ble skutt og drept da han filmet et intervju på kjøpesenteret Bridgewater Plaza. Det forteller direktøren i TV-kanalen til CNN, Jeff Marks, til CNN.

- Adam var vår altmuligmann. Han kunne gjøre nesten alt vi spurte om, sier Mike Morgan, talsperson for TV-kanalen, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Veldig forelsket 24 år gamle Alison Parker, den andre journalisten, var sammen med kanalens nyhetsanker Chris Hurst, som i timene etter skytingen har uttrykt sin sorg på Twitter.

- Vi var veldig forelsket. Vi flyttet nettopp inn sammen, skriver Chris Hurst i den første av en rekke meldinger.

- Hun var den mest strålende kvinnen jeg vet om, og av en eller annen grunn elsket hun meg tilbake. Hun elsket familien sin, skriver han.

- Vi var sammen i ni måneder. De var de beste ni månedene i livet mitt, vi ville gifte oss og feiret nettopp hennes 24-årsdag, skriver Hurst.

Han delte også et bilde av paret sammen.