<strong>TOK BRUDEBILDER ALENE:</strong> Intan Syrai lovet forloveden å ta bilder av seg selv i brudekjolen og sende til ham, dersom han ikke rakk hjem til bryllupet. Han var en av de omkomne som døde da Lion Air-flyet styrtet utenfor Jakarta i oktober. Foto: Instagram/@intansyarii
TOK BRUDEBILDER ALENE: Intan Syrai lovet forloveden å ta bilder av seg selv i brudekjolen og sende til ham, dersom han ikke rakk hjem til bryllupet. Han var en av de omkomne som døde da Lion Air-flyet styrtet utenfor Jakarta i oktober. Foto: Instagram/@intansyarii Vis mer

Lion Air-styrten

Forloveden styrtet i døden like før bryllupet. Her innfrir hun hans siste ønske

– Jeg kan ikke være trist, jeg må være sterk slik du alltid ba meg om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Intan Syari skulle gifte seg med forloveden Rio Nanda Pratama 11. november. Pratama hadde vært bortreist på en konferanse, men nådde aldri hjem til bryllupet.

Han var en av de 189 personene som mistet livet da et passasjerfly styrtet utenfor den indonesiske hovedstaden Jakarta mandag 29. oktober.

I helga gjennomførte hun forlovedens siste ønske, da hun tok bryllupsbildene uten brudgommen til stede.

– Går gjennom en sorg jeg ikke kan beskrive

Før han dro av gårde, skal paret ha tullet med at hun skulle ta bilder av seg selv i brudekjolen og sende til ham, dersom han skulle bli forsinket til bryllupsdagen. Det skriver BBC.

Mandag la hun ut bildene på sin Instagram-profil, med teksten «Jeg går gjennom en sorg jeg ikke kan beskrive, men jeg må smile for deg. Jeg kan ikke være trist, jeg må være sterk slik du alltid ba meg om. Jeg elsker deg.»

Syari skriver på sin Instagram-profil at de hadde vært sammen i 13 år, og beskriver Pratama som sin første kjærlighet.

Hun forteller videre at de hadde bestemt seg for hva de skulle ha på seg i bryllupet bare ei uke før han satt seg på det mye omtalte flyet, som styrtet like etter avgang fra Jakarta.

Ukjent årsak

Det er fortsatt uklart hva som forårsaket styrten til passasjerflyet. Det har imidlertid kommet fram at de hadde tekniske problemer med både fart og høyde da det dagen før fløy fra Bali til Jakarta.

Tirsdag hevder fagforeningen til pilotene som flyr samme flytype i USA at produsenten Boeing ikke informerte piloten i flyet godt nok om detaljer i det nye kontrollsystemet.

En av de såkalte svarte boksene, som inneholder opplysninger om samtalene i kabinen og flyets tekniske tilstand, ble funnet av indonesiske dykkere 1. november.

Den kan ha svaret på hvorfor det nesten helt nye flyet styrtet, men myndighetene sier det kan ta flere måneder før de får analysert dataene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer