Nordlys i Lofoten

Forlovelsesbildet fra Lofoten hylles i hele verden: - Det er det vakreste sted på jord

Uslåelig natur, nordlys og en spesiell forlovelseshistorie.

HUN SA JA: Det var ikke hans første forsøk på å fri, og hun brukte litt tid på å endelig si ja. Men forevigelsen er det ingenting å si på. Foto: DK Photography
HUN SA JA: Det var ikke hans første forsøk på å fri, og hun brukte litt tid på å endelig si ja. Men forevigelsen er det ingenting å si på. Foto: DK Photography Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var ikke mange stedene i verden det kunne skje for det australske paret Dale Sharpe og Karlie Russell.

Fotografparet har reist verden rundt på eventyr, og foreviget det meste på kamera. Men turen til Norge forrige uke vil sette dypere spor enn noen annen. Både på grunn av en særdeles romantisk nordlyskveld og oppmerksomheten i etterkant.

Forlovet foran kamera

Mandag denne uka var paret i Lofoten på tur. De to har vært på titalls turer for å se og fotografere nordlys, og visste godt om klarværet i nord denne uka.

En kveld planla Dale en ekstra overraskelse. Han hadde satt opp kameraet på et stativ og hadde gjort klar fjernkontrollen til kameraet. Så skulle han overtale kjæresten til å bli med på en selfie.

- Hun trodde det skulle være en selfie. Jeg satt ei lykt bak henne. Hun var litt skeptisk i begynnelsen, men jeg fikk henne til å stille opp. Til slutt gikk jeg bare mot henne og gikk ned på ett kne, sier Dale Sharpe til Dagbladet.

Det ble totalt 30 bilder av frieriet, men det var ikke så lett for den mildt sagt overraskede kjæresten å stå stille under frieriet. Bildet er tatt på Flakstadøya på Lofoten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer