SOLGT: 2,6 milliooner kroner var prisen for forlovelsesringen Donald Trump kjøpte til sin utkårede i 1993. Foto: Joseph DuMouchelle via AP / NTB scanpix
SOLGT: 2,6 milliooner kroner var prisen for forlovelsesringen Donald Trump kjøpte til sin utkårede i 1993. Foto: Joseph DuMouchelle via AP / NTB scanpixVis mer

Forlovelsesringen Trump ga til eks-kona solgt for 2,6 millioner

Stor diamantring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Donald Trump kjemper med nebb og klør for retten til å kunne smykke seg som USAs neste president. Tidligere denne uken gikk han til angrep på demokratenes kandidat Hillary Clinton.

Trump har som kjent en enorm formue, og dermed er det neppe noen overraskelse at han har vært raus med smykkene til sine tidligere koner (han har to eks-koner).

Selv de som er aller mest glad i smykker mister vel litt av fascinasjonen for forlovelsesringer når ekteskapet går i vasken, så også for eks-konene til Trump.

Onsdag kveld ble forlovelsesringen Trump ga til sin andre kone solgt på auksjon, skriver nyhetsbyrået AP.

Diamantringen, på 7,45 karat og på størrelse med et frimerke, ble solgt til en anonym kjøper for 300 000 dollar, noe som tilsvarer 2,6 millioner kroner.

Trump ga opprinnelig ringen til TV-personligheten Marla Maples i 1993, da de to giftet seg. Etter seks års ekteskapet gikk de fra hverandre, og da kvittet Maples med ringen. Også da ble ringen solgt på auksjon, men til en tredjedel av prisen den fikk onsdag.

Det var paret som kjøpte ringen i 1999 som nå la den ut for salg. Om det er et havarert ekteskap eller bare et ønske om noen kroner på bok som er årsaken, vites ikke.

SKILT: Donald Trump og Marla Maples er her avfotografert i 1991, to år før de giftet seg. De to skilte lag i 1999. Foto: AP Photo / NTB scanpix
SKILT: Donald Trump og Marla Maples er her avfotografert i 1991, to år før de giftet seg. De to skilte lag i 1999. Foto: AP Photo / NTB scanpix Vis mer