Forlover tisset ut bilvindu i fart

Politiet i Grimstad gjorde store øyne - både av synet og unnskyldninga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utrykningspolitiet (UP) gjorde store øyne da de oppdaget en bil på Morholtsletta i Grimstad. Ut av det ene vinduet sto en mann og urinerte. Hans forklaring: Han var forlover og for seint ute til et bryllup i Kristiansand.

Det var førstebetjent Ragnar Høygilt i UP som gjorde den oppsiktsvekkende observasjonen da han var i ferd med å pakke sammen etter endt kontroll fredag, skriver Grimstad Adressetidende.

Overfor førstebetjenten forklarte den 24 år gamle passasjeren fra Østlandet at han var for seint ute til et bryllup i Kristiansand, der han skulle være forlover. Sjåføren skal derfor ha nektet å stoppe, og 24-åringen så seg derfor nødt til å gjøre sitt fornødne ut av bilvinduet.

Politiadvokat Leif Arne Aleksandersen i Agder politidistrikt sier til Grimstad Adressetidende at det kan bli aktuelt fra politiets side å komme med en reaksjon.

- Her er det mange paragrafer å velge i når det gjelder passasjeren. Urinering på offentlig sted og blotting er to av dem. Men jeg får se når saken kommer på bordet, hva det blir til. Et lignende tilfelle har jeg aldri vært borti, så dette kan bli en interessant sak, humrer han.

Ingen av de andre trafikantene som ble kontrollert i UPs kontroll på Morholtsletta, kunne vise til lignende prestasjoner.

(NTB)