Forlovere for drapstiltalt

Per og Veronica Orderud har fått det ærefulle oppdraget å være forlovere for et par i Skien Fengsel. Bruden soner en narkodom og brudgommen er en tidligere drapsdømt som er tiltalt for et nytt drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke snakk om en kirkelig vielse, skriver avisa Varden. Ifølge avisa skal Per og Veronica Orderud være forlovere for paret som begger sitter fengslet for diverse kriminelle handlinger. Bryllupsdatoen er satt til 1. mars, og vielsen vil skje i bygg G i Skien Fengsel, hvor brudepar og forlovere soner.

Orderudparet traff sine nye venner i Skien Fengsel hvor de soner 21 år for medvirkning til trippeldrapene på Orderud gård. Det blivende brudeparet har også endel grums på rullebladet. Brudgommen (42) ble dømt til sju års fengsel i 1998 for å ha stukket i hjel sin egen far med kniv. Nå er han i tillegg tiltalt for å ha skutt en 31 år gammel Skiensmann i hodet. Han er også tiltalt for tyveri og heleri av rundt 1000 gjenstander. Også den kommende svigermoren har sitt å svare for. 42-åringens mor er innblandet i helerisaken.

Når det gjelder bruden soner hun en fem måneder lang dom for oppbevaring av narkotika. Hun sonet i utgangspunktet for å ha kjørt i påvirket tilstand, men under en hjemmerazzia rett før dommen var ferdig sonet 28. februar, fant politiet amfetamin, hasj og utstyr for dyrking av cannabisplanter. Det innebærer nytt møte med rettsvesenet.

Varden skriver ingenting om eventulle planer om bryllupsreise.

FORLOVERE: Per og Veronica Orderud skal ære forlovere for et par som soner sammen med dem.