Fornøyd med to og tre års fengsel

SOGNDAL: Kari Beheim Karlsen er fornøyd med påstanden om tre og to års fengsel for de to 19-åringene som jaget sønnen hennes, før han ble funnet død i elva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun har nøye fulgt forhandlingene i Indre Sogn herredsrett. I dag avsluttes straffesaken, når forsvarerne legger ned påstand om frifinnelse for begge de tiltalte.

- Kari er fornøyd. Hun er veldig glad for at aktor markerer så tydelig hvor han mener ansvaret ligger for at Arve er død. Han avviser luftige spekulasjoner om at Arve kan ha gjemt seg i tre timer og så sklidd på en stein, sier familiens bistandsadvokat, Gunnar Solbraa, til Dagbladet.

- Aktors straffepåstand er ekstremt høy. Å bli belastet med ansvaret for Arves død, er en ganske hard bør å skulle trekke med seg, mener hovedtiltaltes forsvarer, Tor Erling Staff.

- Nigger

En bemerkning fra dommer Steinar Velle førte til reaksjoner i rettslokalet i går ettermiddag. Sorenskriveren nevnte at det engelske ordet «nigger» ble brukt i ei skolebok i hans tid, uten at han så noe galt i det.

- Kari fant dette litt støtende, men det var sikkert ikke vondt ment, kommenterer bistandsadvokat Solbraa.

I to år har Arves mor lett etter svaret på hva som skjedde ved elvebredden i Sogndal.

- Jeg har veldig stor forståelse for de pårørendes ønske om at denne saken skal gi et svar, men det kan man ikke forvente, sier Tor Erling Staff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer