Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fornuftig forslag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Forholdet mellom Blitz og Oslo kommunes ledelse er på frysepunktet etter kommunens vedtak om å selge huset, og Blitz' angrep på Rådhuset tidligere i år. Nå foreslår representanter fra Venstre, Arbeiderpartiet og Rød Valgallianse at man skal benytte nøytrale mellommenn for å få dialogen i gang. Representanter for Røde Kors er blitt foreslått. Forslaget stiller situasjonen i hovedstaden i et grelt lys. Enhver by vil alltid ha mennesker som passer inn i Blitz-miljøet. At kommunen har stelt seg slik at man nå må ty til meklere, som skulle det dreie seg om en regelrett krig, forteller om mangelen på kløkt hos politikerne.
  • Men når situasjonen er som den er, vil vi hilse det nye initiativet velkommen. Ingen, verken politikere, blitzerne eller byens øvrige beboere, er tjent med ei uforsonlig konfrontasjonslinje. Meklere kan bringe fornuft inn i en konflikt som hittil har vært styrt av pengegriskhet på den ene siden og vold på den andre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling