Betaler burka-bøter

Forretningsmannen reiser til Danmark for å betale burka-bøter

- Jeg vil alltid forsvare frihet.

BETALER BØTER: Nekkaz har allerede betalt en rekke bøter for nikab-kledde kvinner i Frankrike og Belgia. Her er han sammen med to søstre han betalte bøter for i Brussel, 17. august 2011. Foto: NTB Scanpix
BETALER BØTER: Nekkaz har allerede betalt en rekke bøter for nikab-kledde kvinner i Frankrike og Belgia. Her er han sammen med to søstre han betalte bøter for i Brussel, 17. august 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rachid Nekkaz (46) har allerede skapt overskrifter i en rekke land for å ha betalt bøter for tildekkede kvinner i en rekke land.

Nå reiser han til Danmark i september for å betale bøtene for kvinner som blir bøtelagt for å bryte tildekningsforbudet i landet, melder det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Holder løftet

Allerede i mars gikk Nekkaz ut for å fortelle at han kom til å betale for de danske kvinnene som ble bøtelagt, og nå innfrir han det løftet.

- Jeg vil være i København for å betale alle bøtene, og det vil jeg heretter gjøre hver eneste måned. Selv om jeg er imot nikab, vil jeg alltid forsvare retten til frihet over hele verden. Friheten til å bære en nikab, og friheten til å gå uten en nikab, forteller han til nyhetsbyrået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer