«TAKK FOR ALT»: Denne tatoveringen kan bli helt sentral i etterforskningen av drapet på 20 år gamle Lisa fra Tyskland. Foto: Policia Nacional 
«TAKK FOR ALT»: Denne tatoveringen kan bli helt sentral i etterforskningen av drapet på 20 år gamle Lisa fra Tyskland. Foto: Policia Nacional  Vis mer

Forrige uke ble Lisa (20) funnet død. Denne tatoveringen kan avgjøre saken

Kjæresten tatoverte dødsdato. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige uke ble liket til 20 år gamle Lisa funnet i en leilighet den tyske byen Freyung.

Nå er 20-åringens kjæreste arrestert av spansk politi, mistenkt for å ha stått bak drapet.

Leiligheten Lisa ble funnet i skal ha tilhørt paret selv. Det var moren som fant datterens kropp sammen med flere søppelposer på boligområdet.

Fortsatte å bruke sosiale medier

Spansk politi skriver i en pressemelding at den 22 år gamle mannen tok med seg parets 18 måneder gamle barn og mobilen hennes etter at kjæresten var død. Han skal ha brukt mobilen til å oppdatere ulike sosiale medier-kontoer, slik at arbeidet skulle bli vanskeligere for etterforskerne.

Politiet i Spania ble kontaktet da tysk politi fryktet at mannen hadde reist fra Tyskland.

I går ble han arrestert av spansk politi i Catalonia, ifølge BBC.

Fram til arrestasjonen har ingen klart å konkludere med nøyaktig når den 20 år gamle kvinnen ble drept, men den endelige obduksjonsrapporten regner med at det var for rundt tre uker siden. Nå kan kjærestens tatovering bli en sentral ledetråd.

«Takk for alt»

På den ene armen har han nemlig tatovert Lisas fødsels- og dødsdato.

«Lisa 20.07.1996 27.10.2016 Takk for alt», står det skrevet i blekk.

Spansk politi opplyser at de hele tiden hadde i tankene at Spania kunne være et midlertidig oppholdsland for mannen, og at han muligens kom til å reise videre.

«Politiet fant ut at han bodde på et hotell i Tarifa og at han var registrert i brorens navn. To ganger tok han ut penger i en minibank i Valladolid, på 1000 euro til sammen, han kjørte motorveien til Castellón og videre til Barcelona», skriver de.

Parets 18 måneder gamle sønn ble funnet sammen med faren i leiligheten hvor han ble arrestert. Gutten er nå plassert hos et senter i Catalonia, før han skal tilbake til Tyskland.

Dersom mannen blir funnet skyldig, risikerer han opptil 15 år i fengsel i Tyskland.

Saken er også publisert på Dagbladets Facebook-side, hvor du kan legge igjen en kommentar eller dele videre med vennene dine.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer