Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsinkelser og innstillinger på en av årets største utfartsdager på Gardermoen

Påsketrøbbel.

I GÅR KVELD: Noen valgte å sette opp telt da det ble overnatting i avgangshallen på Gardermoen. Foto: Svend Aage Madsen
I GÅR KVELD: Noen valgte å sette opp telt da det ble overnatting i avgangshallen på Gardermoen. Foto: Svend Aage Madsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Morgentåke gir en del forsinkelser i flytrafikken fra Oslo lufthavn fredag morgen. Noen fly er også innstilt på det som er en av årets største utfartsdager.

Anslagsvis 90 000 passasjerer skal reise fra Oslo lufthavn fredag, opplyser pressekontakt Joachim Wester Andersen til NTB.

- Det er en del som har vært igjen siden torsdag, enten i avgangshallen eller på hotell, som prøver å komme seg hjem til påske, sier pressekontakten.

Det kraftige snøværet torsdag gjorde at flyplassen måtte stenge rullebaner og taksebaner fullstendig i rundt to timer for å klare å få brøytet. Det første til store forsinkelser og en rekke innstillinger, og mange måtte rett og slett overnatte på flyplassen. Fredag er været bedre.

Flere innenriksavganger er innstilt fredag formiddag, men Joachim Westher Andersen minner om at det ofte skjer ved at selskapene «slår sammen» forskjellige avganger til samme reisemål når tallet på passasjerer gir mulighet til det.

Det er også noen problemer med flytrafikken ellers i landet. Blant annet er en rekke avganger fra Bodø innstilt i morgentimene.

(NTB)

Hele Norges coronakart