<strong> FORSINKELSER:</strong>  Et Norwegian-fly avises ved terminal 5 på Arlanda flyplass onsdag morgen. Snøværet i deler av Sverige har ført til forsinkelser i flytrafikken. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix
FORSINKELSER: Et Norwegian-fly avises ved terminal 5 på Arlanda flyplass onsdag morgen. Snøværet i deler av Sverige har ført til forsinkelser i flytrafikken. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix Vis mer

Forsinkelser på flere europeiske flyplasser i dag

Snøvær skaper kaos i London og Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere europeiske flyplasser har onsdag morgen vært stengt på grunn av stort snøfall i løpet av natten. Det forventes forsinkelser på fly fra Norge til både Sverige og Storbritannia.

60 000 berørte All flytrafikk inn og ut av Arlanda i Stockholm var også stoppet onsdag morgen. Flyplassen er stengt på grunn av snøvær, og totalt 60 000 mennesker er berørt av problemene. Noen fly får fortsatt ta av og lande på flyplassen.

- Dette er svært kjedelig, og det kommer til å være slik fram til lunsj. Men vi kommer til å ha store problemer også hele resten av dagen, sier pressesjef ved Swedavia, Klas Nilsson til NTB.

De oppfordrer alle reisene til å ta kontakt med sitt flyselskap for å holde seg oppdatert. Også på flyplassens nettsider var det kø på grunn av stor pågang onsdag morgen.

To flyplasser i London Stansted i London var også stengt på grunn av store mengder snø på rullebanen. Flyplassen åpnet i morgentimene, men det er forventet forsinkelser også utover dagen.

Et Norwegian-fly som skulle gått fra Rygge til Stansted klokken sju onsdag morgen ble to timer forsinket, men det er foreløpig ikke meldt om andre forsinkelser fra Rygge.

Været har også skapt trøbbel på flyplassen Luton i London, og på Twitter advarer de mot både kanselleringer og forsinkelser.

En flyplass i Manchester måtte også stenge en rullebane på grunn av is. Den åpnet etter kort tid, men det er også noen forsinkelser på denne flyplassen.

Er du berørt av snøkaoset eller har du bilder? Tips oss på 2400@dagbladet.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer