Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsinkelser på Gardermoen på grunn av tåke

Men Avinor ber passasjerer møte som normalt.

UTSIKTEN:  Dette bildet skal egentlig vise utbyggingen mot Gardermoen mot Pir Nord. I dag er det imidlertid bare tåke å se. Foto: Oslo Lufthavn
UTSIKTEN: Dette bildet skal egentlig vise utbyggingen mot Gardermoen mot Pir Nord. I dag er det imidlertid bare tåke å se. Foto: Oslo Lufthavn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere fly er allerede i morgentimene forsinket fra Oslo Lufthavn på grunn av tåke. Klokka åtte i dag tidlig var over 20 fly forsinket.

- Når vi har tåke blir det begrensninger på hvor mange fly vi kan ta inn i timen. Det er begrensninger på landinger, så når de kommer seint inn, blir de forsinket ut igjen. Vi forventer at noen fly vil bli forsinket i morgentimene og andre som normalt. Men det er bare å møte opp til vanlig tid, sier pressekontakt Lasse Vangstein til Dagbladet. 

Avinor oppfordrer flygende til å sjekke statusen på flyene sine. Det kan bli etterslep og forsinkelser også utover formiddagen, og det er også muligheter for at forsinkelsene sprer seg til andre norske flyplasser.

- Vi har et vindu med mindre flytrafikk mellom halv ti og ti, og håper å hente oss inn igjen da, sier Vanstein til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!