Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsinkelser på Østfoldbanen

Innstillinger og forsinkelser på Østfoldbanen mandag morgen.

FORSINKELSER: Det er forsinkelser på Østfoldbanens vestre linje i dag. Ilustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FORSINKELSER: Det er forsinkelser på Østfoldbanens vestre linje i dag. Ilustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Trafikken går som normalt igjen mellom Ski og Langhus etter en tidligere feil, melder Bane NOR på sin nettside.

Det er forsinkelser på Østfoldbanens vestre linje i dag på grunn av signalfeil og feil med sporveksel, skriver NRK mandag morgen. Bane Nor jobber med feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

Det er forsinkelser mellom Ski og Langhus på grunn av en feil som hindrer oss i å gi grønt lys, skriver Bane Nor på sin nettside. De berørte toglinjene er L2, L21, L22, R20.

- Vi har hatt flere ulike feil på Østfoldbanen som har skapt en del forsinkelser og innstillinger i dag, sier pressevakt i Bane Nor, Olav Norli, til Dagbladet.

6. august skulle trafikken gå som normalt etter at sommerens arbeider i Lieråsen tunnel er avsluttet. Det ble også utført arbeid på Østfoldbanen i samme periode.

- Det er jo litt kjedelig i og med at vi tar strekningen i bruk igjen, etter seks ukers arbeid. Men som regel er vi litt sårbare etter en så lang pause. Vi har kalt inn ekstra mannskaper og har full trøkk på skinna. Det er dessverre mange som har blitt berørt, sier Norli.

- Det er kjedelig når vi har fått gjort veldig mye godt arbeid som kommer til å komme de reisende til gode, legger han til.

Norli sier at det er vanskelig å si hvor mange dette faktisk går utover, men forteller at det går utover tog i begge retninger.

- Vi har ikke lokalisert årsaken til alle feilene enda, så jeg kan ikke si noe sikkert. Men vi har godt håp om å være i rute igjen i ettermiddag.