Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forskanser seg med våpen

Politiet i Kautokeino har sikret naboer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Kautokeino har sikret flere naboer mot en væpnet mann i 50-års alderen, som har forskanset seg i et hus en kilometer utenfor sentrum i bygda.

 Ingen var pågrepet ved 16-tiden. Da hadde aksjonen pågått i drøye fem timer. Politiet er bevæpnet.

- Det startet som en krangel mellom to søsken. Den væpnede mannen er nå aleine i huset, og det er ikke løsnet skudd, opplyser operasjonsleder Alf Jonny Løkke ved Vestfinnmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge Finnmark Dagblad har politiet vært i kontakt med mannen på telefon. Han skal ikke være beruset eller ha kjennetegn på å være i psykisk ubalanse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling