Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forskanset seg med skytevåpen

Væpnet aksjon i Ålesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann i slutten av 30-åra ble satt i politiets varetekt etter at han knivtruet en annen og deretter forskanset seg i sin egen bolig øst for Ålesund sentrum like etter midnatt. - Han var i besittelse av et skytevåpen, og derfor valgte vi å rykke ut med bevæpnet mannskap, forteller Arnfinn Valderhaug, operasjonsleder ved Åleseund politidistrikt.Det var fornærmede sjøl, en mann i begynnelsen av 30-åra, som tok kontakt med politiet like etter han ble truet med kniv. En god time seinere, klokka 01.25, kom mannen ut av boligen og ble pågrepet uten dramatikk. Det ble aldri avfyrt skudd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling