<strong>OMKOM:</strong> En 42 år gammel kvinne mistet livet da noe gikk galt under matingen av en krokodille ved CV Yosiki-laboratoriet i Indonesia. Illustrasjonsfoto: Volodymyr Burdiak / Shutterstock / NTB Scanpix
OMKOM: En 42 år gammel kvinne mistet livet da noe gikk galt under matingen av en krokodille ved CV Yosiki-laboratoriet i Indonesia. Illustrasjonsfoto: Volodymyr Burdiak / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Forsker spist levende av krokodille

Politiet finner ikke eieren av reptilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 44 år gamle forskeren Deasy Tuwo fra Indonesia mistet livet da hun ifølge The Independent falt ned i innhegningen til den mer enn fem meter lange krokodillen Merry.

Det er antatt at Deasy skulle mate den store reptilen i CV Yosiki-laboratoriet, men at noe gikk galt i prosessen. Da kollegene hennes kom fredag morgen, fant de levningene av Deasy flytende i vannet i innhegningen.

Sky News skriver at krokodillen skal ha fått tak i kvinnen og trukket henne ned i vannet.

Erling Rumengan forteller til avisa Tribun Manado at han var sjokkert over funnet.

Deasy Tuwo. Foto: Rex Shutterstock / NTB Scanpix
Deasy Tuwo. Foto: Rex Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

- Vi så at noe fløt i vannet. Det viste seg å være halvparten av Deasys kropp, sier han.

Han ga samtidig uttrykk for at han var forvirret over hvordan dette kunne skje. Deasy var erfaren i jobben sin, og Rumengan hadde selv latt sin sønn være med kvinnen på krokodillematingen ved flere anledninger.

Raswin Sirait er politimester i den nærliggende byen Tomohon. Han kan fortelle at krokodillen Merry ble bedøvet og fjernet fra innhegningen før politiet kunne starte etterforskningsarbeidet.

Han la også til at myndighetene nå forsøker å få tak i mannen som eier krokodillen og laboratoriet, og finne ut hvorvidt han har de nødvendige papirene som trengs for å ha slike «kjæledyr».

- Vi leter fremdeles etter eieren. Vi har ikke sett ham, og vet heller ikke hvor han er. Han må ta sitt ansvar for denne grufulle hendelsen, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer