Du leser nå Dagbladet Pluss
ØKER HUN FORSKJELLENE MER ENN NORMALT? SV og Høyre er uenige, og SSB sier det er for tidlig å si. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ØKER HUN FORSKJELLENE MER ENN NORMALT? SV og Høyre er uenige, og SSB sier det er for tidlig å si. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Kampen om ulikhetene

Forskjellene i Norge har økt i over 30 år. SV ser klare tegn på at Erna gjør det verre

SSB sier det er for tidlig å slå fast at Erna Solberg øker forskjellene i Norge mer enn normalt. SV-leder Audun Lysbakken sier han ikke behøver å vente på en SSB-rapport for å vite hva som foregår. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under partiets landsmøte gjentok SV-leder Audun Lysbakken igjen og igjen hva som er partiets hovedfiende nummer én inn mot valget: De økende forskjellene i Norge.

I likhet med Arbeiderpartiet og Senterpartiet, har Lysbakken flere ganger kritisert den borgerlige regjeringen for å føre en politikk som øker forskjellene i Norge.

Ulikhetene i Norge har økt over lang tid, men øker de mer under de borgerlige enn under de rødgrønne?

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer