Førskolelærer anmeldt for kvelertak på barnehagebarn

Anklaget for å ha tatt kvelertak på en mindreårig gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Karmøy er i gang med etterforskning av en tidligere ansatt ved en barnehage på Karmøy. Vedkommende som sluttet i stillingen i fjor er blant annet anklaget for å ha tatt kvelertak på en mindreårig gutt i den aktuelle barnehagen, skriver avisa Karmøynytt.

- Jeg kan bekrefte at vi i juni fikk inn en anmeldelse på en tidligere medarbeider i barnehagen, sier politioverbetjent, Frode Klausen ved Karmøy lensmannskontor til Dagbladet.

Ifølge flere kilder avisa Karmøynytt har snakket med, er den tidligere ansatte anklaget for å ha tatt kvelertak på en mindreårig gutt. Politiet vil ikke gå i detalj på anmeldelsen, men bekrefter at vedkommende er anmeldt for forhold som er begått i barnehagen.

Et tilfelle av vold - Han er anmeldt for et tilfelle av vold, utover det vil jeg ikke kommentere saken ytterligere da den fortsatt er under etterforskning, sier Frode Klausen til Dagbladet.

Avhør av ansatte Det blir nå gjennomført dommeravhør av barn, avhør av ansatte i barnehagen og andre relevante vitner i saken. Politiet bekrefter at etterforskningen nærmer seg slutten og at håpet er å få sendt saken over til påtalemessig vurdering i løpet av høsten.