Forsmådd russer saksøker eksen for 5 000 kroner

En russisk advokat har trukket ekskjæresten sin for retten for å få igjen cirka 5 000 kroner han brukte på romantiske gaver til henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den saksøkte kvinnen, Nina Zgurskaja, sier til radiokanalen Business FM at forholdet deres tok slutt under en romantisk tur til Krim-halvøya. Den mannlige advokaten hadde vært flink til å gi henne gaver, men Zgurskaja ble skuffet og forlot ham da han ikke fridde til henne, slik hun hadde håpet.

- Vi hadde snakket om det som en romantisk tur og at han skulle fri til meg, men det skjedde ikke. Jeg ble sint og dro, sier hun.

Da Zgurskaja kom hjem, fikk hun en ubehagelig overraskelse i form av et søksmål og et krav om å betale tilbake drøyt 40 000 rubler. Saken endte opp i retten, der partene har kranglet siden oktober i fjor.

- Han leverte to søksmål mot meg. Ett for pengeoverføringer og ett for ferien. Han hadde kvitteringer, sier Zgurskaja.

Hun forteller at mannen ikke nådde fram med noen av søksmålene, men at han nå har forsøkt seg i en ny domstol. Advokaten hevder at han ikke var i et forhold med Zgurskaja, og at hun derfor burde betale sin del av pengene han brukte på reisen og pengeoverføringene.

- Hun kan ikke bevise at vi var i et forhold eller at det var en gave eller en gratis tur. Det har jeg aldri sagt, sier mannen, som ikke vil la seg identifisere, til TV-kanalen CTC-Prima.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram