Forsmådde fruer sladret på falsk marshal

Hevnet seg på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Å ha mange svin på skogen er risikabelt i lengden. Særlig når du utgir deg for å være marshal, har vært gift i 17 år og tuller med feil damer ...

Nå tar forsmådde eks4er hevn over Richard Kudlik, ifølge CNN.

Arrestert onsdag

Kudlik ble arrestert i sitt hjem på tirsdag etter at politiet fant ut at han hadde utgitt seg for å være offentlig tjenestemann. Det skjedde etter at flere av damene hans hadde avslørt ham på en nettside, som politiet etterhvert kom over.

På nettsiden blir han blant annet kalt en løgnaktig, falsk US Marshal, og damene bak avslører hans ekte identitet.

Den utro mannen har i virkeligheten vært gift i 17 år og jobber som vaktmester.

Forkledd i sin falske uniform har han over en tiårsperiode lurt minst ti damer til sengs. Begynnelsen på slutten for Kudlik startet da han begynte å date Pamela Brown i fjor. Et stykke ut i datingen fikk hun en anonym e-post hvor det stod: «Mannen du dater er ikke den han gir seg ut for å være».

Hevnet seg på nettet

Forsmådde fruer sladret på falsk marshal

Brown fant fram til kvinnen som var gift med løgneren, som kunne fortelle at de to hadde vært gift i 17 år. Hans kone hadde ingen anelse om at Kudlik hadde bedratt henne i så stor skala.

Men, hevnen er søt, og etter å ha blitt lurt, satte Brown i gang med sitt hevnprosjekt. Hun startet et samarbeid med andre kvinner på internett som også hadde blitt utsatt for Kudliks bedrageri. 14. mai var nettsiden «Off2hunt» et faktum. Der publiserte de bilder av mannen.

- Jeg vil ikke at noen andre skal bli utsatt for det jeg har gått igjennom. Jeg håper han har lært leksa etter dette og at han søker hjelp. Han er en syk person.

I retten erklærte Richard Kudlik seg ikke skyldig i å ha båret et falskt marshal-merke, og han ble løslatt mot kausjon onsdag.

UTRO VAKTMESTER:Richard Kudlik utga seg for å være marshal.
IKKE LENGER ETTERLYST: Den utro, falske marshal Richard Kudlik, ble arrestert onsndag.