Forsøker desperat å få seriedrapsmannen Mohammed (24) til å overgi seg

Har ifølge fransk media innrømmet drapene. Men barrikaderer seg fremdeles i leiligheten.

HER ER HAN : Tv France 2 offentliggjorde i kveld dette bildet av Mohammed Merahsom, den mistenkte seriedrapsmannen. Foto: AFP
HER ER HAN : Tv France 2 offentliggjorde i kveld dette bildet av Mohammed Merahsom, den mistenkte seriedrapsmannen. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOULOUSE / OSLO (Dagbladet): Ifølge BBC skal borgermesteren i Toulouse nå ha bekreftet at angrepet på huset hvor mannen har vært innesperret er igangsatt. Flere medier meldte om at det var tre eksplosjoner, etterfult av kraftige lysglimt, utenfor huset hvor seriemorderen har oppholdt seg siden klokken 3 i natt.

Fransk politi mener de har funnet seriemorderen som den siste tida har herja i Toulouse. I natt beleiret de huset til den 24 år gamle mannen, som er identifisert som Mohammed Merahsom.

I løpet av ettermiddagen og kvelden har politiet iherdig forsøkt å få den tungt bevæpnede mannen til å overgi seg - hittil uten hell.

Men ifølge nyhetsbyrået AFP har mannen fortalt etterforskerne at han vil overgi seg seint i kveld. I et ledd for å få ham til å overgi seg, har politiet stengt av lyset i nabolaget.

I tillegg har den franske tv-kanalen France 2 publisert gamle bilder av den mistenkte seriemorderen.

Ifølge nettsida France 24 har han også innrømmet å ta livet av de sju personene som har mistet livet i Sørvest-Frankrike den siste uka.

Sammenligner med Utøya Samtidig har det etter hvert kommet fram mer og mer om den antatte gjerningsmannens planer og liv. Blant annet skal han ha planlagt å drepe ytterligere en soldat og to politimenn i dag, ifølge franske myndigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer