Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

TV-reporter døde i flystyrt

Forsøkte å kontakte ektemannen før flystyrten

- Hun sendte meg en tekstmelding der hun skrev at hun elsket meg, sier etterlatte Steven Ensminger Jr.

Sportsjournalist og programleder Carley McCord (30) var blant de fem som omkom da et småfly styrtet i nærheten av Lafayette i den amerikanske delstaten Louisiana lørdag.

Alle var på vei til en fotballkamp da småflyet av typen Piper Cheyenne styrtet på parkeringsplassen til et postkontor, bare to kilometer fra flyplassen.

Nå snakker McCords enkemann, Steven Ensminger Jr. ut om den dramatiske dagen der livet hans ble snudd på hodet.

- Et mareritt

I et tekstmeldingsintervju med Sports Illustrated forteller han at kona forsøkte å ringe han før hun satt seg på flyet. Han hadde egentlig planlagt å kjøre kona til kampen, men fikk ikke fri fra jobb.

STYRT: Småflyet styrtet på en parkeringsplass og videre ut i en åker. Foto: NTB Scanpix
STYRT: Småflyet styrtet på en parkeringsplass og videre ut i en åker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hadde ikke telefonen med meg, og hun sendte meg en tekstmelding der hun skrev at hun elsket meg, sier Ensminger.

Ifølge magasinet ble han hasteinnlagt på sykehuset da han mottok sjokkbeskjeden, der han lå medisinert på beroligende medisiner.

- Jeg var inn og ut av et mareritt, og klarte ikke skille mellom fantasi og virkelighet. Jeg lå i sykehussenga og gjentok at det ikke var ekte. Det er uten tvil det mest smertefulle og mørkeste jeg har opplevd, og jeg vet helt ærlig ikke hvor lenge det kommer til å vare, fordi jeg fortsatt ikke klarer å innse det. Jeg vil ikke tro på at det har skjedd, sier han.

Ensminger har oppdatert bioen sin på Instagram. Der står det:

«Jeg savner deg så mye! Jeg kommer aldri til å bli den samme uten deg, Carley! Du er, og kommer alltid til å være i min verden!»

Knuste motstanderne

Fotballkampen hun var på vei til var mellom Louisiana State University (LSU) og Oklahoma. McCords svigerfar, Steven Ensminger, er en av LSUs trenere, og var den som overbrakte sønnen dødsbudskapet før kampen.

Faren skal ha sagt at alt kom til å bli bra til slutt, og at han elsket ham, før han sa at de skulle banke motstanderlaget for ham.

- Laget støtter deg, trenerne støtter deg, skal faren ha sagt.

I TÅRER: McCords svigerfar i tårer før lørdagens kamp. Foto: John David Mercer / Reuters
I TÅRER: McCords svigerfar i tårer før lørdagens kamp. Foto: John David Mercer / Reuters Vis mer

Kampen endte med det som ifølge Sports Illustrated er en av de mest knusende seirene i den seks år lange historien til det nasjonale collegefotball-mesterskapet.

Quarterback Joe Burrow og flere av lagkameratene har fortalt at de ikke visste om flystyrten før etter kampen, mens forsvarspiller Breiden Fehoko var blant dem som hørte om det i garderoben før avspark.

- Det var tøft, spesielt for trener E, å komme ut og lede kampen slik han gjorde i kveld. All ære går til ham, sa sistnevnte til ESPN etter kampen.

Talentfull

Ifølge McCords egne hjemmesider har hun blant annet jobbet for CBS Radio Cleveland, Guaranty Media, Cox Sports Television, ESPN og WDSU New Orleans.

Hun er også blitt omtalt som en «framtidig TV-stjerne» av ESPN-kommentator Drew Fellios.

I en uttalelse skriver daglig leder i WDSU, Joel Vilmenay, følgende om dødsfallet:

- Vi er knust over tapet av et så stort talent og verdsatt medlem av WDSU-familien. Carleys lidenskap for sportsjournalistikk og den dype kunnskapen om lokalidretten gjorde henne til en eksepsjonell journalist. Vi sender våre dypeste kondolanser til familien.