RAKK IKKE U-SVINGEN:  Varebilen rakk ikke u-svingen og ble påkjørt av trikken på Sandaker i Oslo. MMS-foto: Hans-Martin Thømt Ruud
RAKK IKKE U-SVINGEN: Varebilen rakk ikke u-svingen og ble påkjørt av trikken på Sandaker i Oslo. MMS-foto: Hans-Martin Thømt RuudVis mer

Forsøkte å ta en u-sving over trikkeskinnene

Varebil påkjørt av trikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ingen ble skadd, men det meldes om betydelige trafikale problemer etter at en varebil ble påkjørt av en trikk på Sandaker ved 8.30-tiden i morges. 

-  Varebilen forsøkte å ta en usving over trikkeskinnene, men så tydeligvis ikke trikken som kom kjørende. Selv om trikkeføreren ta seg på hornet kom den seg ikke unna og trikken braste inn i siden på den, forteller Dagbladets journalist Hans-Martin Thømt Ruud som ble vitne til kollisjonen.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt Kjetil Krokan opplyser at ingen ble skadd, til tross for det kraftige sammenstøtet.

To menn som satt i bilen kom seg ut på egen maskin og kunne gå fra stedet etter å ha blitt sjekket av helsepersonell.  

- Ingen ble skadd, men kollisjonen skaper noe trafikale problemer. Vi har rekvirert Viking for å fjerne bilen, så forhåpentligvis er det over ganske fort, sier operasjonsleder Kjetil Krokan ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.