Hyttebrannen i Nordland:

Forsøkte å ta seg inn igjen

Fem personer er bekreftet omkommet etter den tragiske hyttebrannen i Risøyhamn i Andøy kommune i Nordland. Mannen som overlevde, forsøkte å komme seg inn igjen i hytta.

Alle funnet: Alle de fem savnede etter hyttebrannen i Risøyhamn er nå funnet. Video: Henning Lillegård / Gunnar Hultgreen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ANDØY/ OSLO (Dagbladet): - Det er med tungt hjerte vi nå konstaterer at denne brannen har krevd fem menneskeliv. Politiet er lettet over at vi har klart finne de som var savnet, men dette er en tung dag for de berørte og lokalsamfunnet.

Det meldte politiet klokka 18.30 søndag.

I løpet av søndagen har alle de fem savnede blitt funnet omkommet i ruinene av den nedbrente hytta på Risøyhamn i Andøy kommune i Nordland.

- Blir forsøkt identifisert

Tidligere søndag kom nyheten om at Kripos og lokale krimteknikere fra Nordland har funnet to av de fem savnede døde i brannruinene.

Klokka 15 meldte politiet i Nordland om at ytterligere én person er funnet omkommet på åstedet og klokka 18.30 bekreftet politiet funnet av de to siste.

- De omkomne sendes til universitetssykehuset i Tromsø. Der blir de obdusert og forsøkt identifisert, sa politiets innsatsleder, Jørn Karlsen, til Dagbladet søndag kveld.

Forsøkte å ta seg inn igjen

Til Dagbladet bekrefter Karlsen at mannen som klarte å komme seg ut av den brennende hytta, flyktet gjennom et vindu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer