Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsøkte å tenne på utested i Trondheim

En mann i 20-årsalderen ble pågrepet på et utested i Trondheim natt til lørdag, mistenkt for å ha forsøkt å tenne på lokalet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En mann i 20-årsalderen ble pågrepet på et utested i Trondheim natt til lørdag, mistenkt for å ha forsøkt å tenne på lokalet.

- Brannalarmen gikk rundt klokka 2.40. En person ble pågrepet, mistenkt for å ha tent på flere steder inne i lokalet, forteller operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Det befant seg flere hundre mennesker på utestedet, men branntilløpene ble raskt slukket og det ble ikke satt i verk evakuering.

- Vi har avhørt vitner og sikret spor på stedet. Mannen, som er i 20-årene, sitter nå i varetekt. Dette er en alvorlig sak, som vil bli etterforsket videre, sier Berglund.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling